Δημοσιεύθηκε στην Αρθρογραφία,Επικαιρότητα

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και με μία χώρα

 Δεν έχουν καταλάβει μου φαίνεται οι πολιτικοί Μάλιστα με οι που θα έλεγα στον προφορικό μου λόγο ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους και με μία χώρα.

Όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου κρατάνε μία στάση αλαζονική (.. Η αλαζονεία είναι μία συμπεριφορά του ανθρώπου που μέσω αυτής δηλώνει ότι είναι ανώτερος απο μία αρχή ή απο κάποιες απόψεις, τις περισσότερες φορές ανόητα.).

Ο Μεν Σαμαράς ή αλλιώς ράφλες λόγω της κυματιστής χωρίστρας του που πήρε την διερευνητική από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την «ξεπέταξε»μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Δεύτερος κατά σειρά κ.Τσίπρας που ακούει και στο όνομα Ροκαμπίλυ έλαβε την διερευνητική και δεν ξέρει και αυτός τι να την κάνει, του είπαν να πάει να αρμέξει την αγελάδα και αυτός κατάλαβε να πάει να αρμέξει τον τράγο.

Στην τρίτη διερευνητική δεν φτάσαμε , δεν την έλαβε ακόμα ο Βαγγέλης ή το καλλιτεχνικό του Μπένι  μέχρι και την στιγμή που γράφω το άρθρο μου αυτό.(όταν δημοσιευθεί ίσως να έχει γίνει, δεν πρόκειται περί σφάλμα μου.) 

Θέλω να πω εν ολίγοις ότι αυτήν την στιγμή οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν να κάνουν με  απαξιωτικούς πολιτικούς αλαζόνες που τους νοιάζει μόνον και μόνον η συμμετοχή τους στην πολιτική ζωή της χώρας. Πράγμα που αποτελεί όντως μία ηλιθιότητα και απερισκεψία.Ας σοβαρευτούν επιτέλους και ας δείξουν τουλάχιστον μία ωριμότητα εφηβική.

Στου υπόλοιπους τώρα 

Όλοι τους συμπεριφέρονται σαν παιδιά νηπιαγωγείου που δεν τρώνε το φαΐ τους  με πρώτη και καλύτερη την Αλέκα Παπαρήγα Γ.Γ του ΚΚΕ, τα λόγια πιστεύω για την  αρχηγό του κομμουνιστικού κόμματος δεν χρειάζεται να στα πω,μάλλον καλύτερα,όχι δεν θα στα πω. Για Καμμένο και Κουβέλη δεν θα μιλήσω , γιατί η αλήθεια είναι πως δεν τους  «παρακολούθησα στενά» γιατί ίσως δεν χρειαζόταν.

Που θέλω να καταλήξω ; Καλή απορία φίλε μου αναγνώστη.

Να σταματήσουν να συμπεριφέρονται αλαζονικά και απαξιωτικά στους ανθρώπους αυτής της χώρας. Να τα βάλουν κάτω και να εξετάσουν τα πράγματα ένα-ένα με μόνο στόχο την ευνοϊκότερη  λύση για την Ελλάδα. Αν δεν μπορούν; θα μου πεις, αν δεν μπορούν τουλάχιστον να μην εμπαίζουν  το λαό στο όνομα της Δημοκρατίας που έχουν γίνει όλοι τους περίγελο όλων των καθηγητών πανεπιστημίων. Οι Συνταγματολόγοι και Οικονομολόγοι είναι έτοιμοι να σκίσουν τα πτυχία τους με όλους αυτούς τους  νέους «Κεϋνσιανιστές» με τις δικές τους οικονομικές θεωρίες (παραδειγματικά είναι ο Κέινς , ξέρω ξέρω σφάλμα μου)  και νέους Λυκούργους που εναλλάσσονται στην πολιτική ζωή της χώρας, (θα μου πεις πολύ υποστηρίζουν πως ο Λυκούργος ο νομοθέτης  δεν υφίστατο , έτσι και αυτά που λένε οι ίδιοι, δεν υπάρχουν.)

Τι βλέπω;

Πρώτη Ελληνίδα Πρωθυπουργός, θα αναλάβει πιστεύω η  Ρούλα Ασημακοπούλου Πρόεδρος του Αρείου Πάγου (κάτι που προβλέπεται και από το Σύνταγμα, και το έχουμε δει το 1989 με τον Γρίβα μετά από παραίτηση Τζανετάκη) και εκλογές στις 17 Ιουνίου δηλαδή θα έχουμε εκλογές Διδύμου..

Σχολιάστε